top of page
  • Writer's pictureKiropraktikko E. Honkonen

Lahjakortteja Jouluksi!

Päivitetty: 1. maalisk. 2021

Soukka Wellnssistä voit ostaa lahjakortteja pukinkonttiin. Sekä kiropraktikko Emma Honkoselle että osteopaattiopiskelija Sari Saranki-Jalkaselle voi ostaa lahjakortteja. Emman lahjakortteja voit tiedustella Emmalta sähköpostitse: emmahonkonen (ät) gmail.com , soittamalla Emmalle numeroon: 041-5179092 , tai poikkeamalla käymään vastaanotolla Emman vastaanottopäivinä osoitteessa: Soukka Wellness

Yläkartanontie 28

02360 Espoo


Poikkeuoloista johtuen Emma on nyt ennen joulua pääasiassa vastaanotolla tiistaisin klo 12-16 sekä torstaisin klo 12-16. Lahjakorttien nouto järjestyy myös muina päivinä ja aikoina.


Sarin lahjakortteja voit tiedustella Sarilta numerosta: 045-78317100 . Sarin pääasiallinen vastaanottopäivä on perjantai, mutta hän ei toistaiseksi päivystä vastaanotolla.


Lahjakortit voidaan toimittaa sähköpostitse tai postitse tai voit tulla ne vastaanotolta noutamaan, ja maksu onnistuu käteisellä, korttimaksulla tai tilisiirrolla.Tervetuloa ostamaan hyödyllisiä joululahjoja ja samalla tukemaan paikallisia pienyrittäjiä!
Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page