HENKILÖKUNTA

EMMA HONKONEN

Kiropraktikko, MChiro

Emma valmistui kiropraktikoksi  vuonna 2013 tutkinnolla Master of Chiropractic Glamorganin yliopistosta Walesistä.  Emma käyttää hoidossaan manuaalista terapiaa, erityisesti manipulaatiokäsittelyä, mutta myös mobilisaatiota sekä eri pehmytkudoskäsittelyn muotoja.  Käsittely kohdistuu usein selkään tai selkärankaan, mutta myös raajojen vaivoja kuten esimerkiksi olkapää-, lonkka- tai polvikipuja voidaan hoitaa manuaalisella terapialla.  Asiakkaan yksilöllisen tarpeen mukaan Emma myös ohjeistaa tarvittaessa kotiharjoitteita ja pyrkii kannustamaan asiakkaitaan kohti kuntoutusta ja aktiivista hallintaa oman kehon toiminnasta.    

 

Emma on Valviran Sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden rekisterissä sekä Suomen Kiropraktikkoliiton jäsen. Vuodesta 2019 lähtien Emma on myös toiminut Suomen Kiropraktikkoliiton hallituksen jäsenenä. 

Lisätietoja Emmasta sekä kiropraktiikasta löytyy hänen omilta kotisivuiltaan osoitteesta:

 

www.kiropraktikkoemmahonkonen.fi 

  • Facebook
  • LinkedIn - Black Circle

BIRGITTA RUUHIJÄRVI

SKY-Kosmetologi

Birgitta valmistui Omnian ammattiopistosta vuonna 2017.  Valmistumisen jälkeen hän on työskennellyt Kilossa Parturikampaamo Sound-Hairissa ja 2019 vuodesta lähtien täällä Soukka Wellnessissä.


Birgitta on Suomen kosmetologien yhdistyksen jäsen (SKY-kosmetologi).  Hän käyttää kasvohoidoissaan Italialaista tutkittua ja turvallista Diego dalla Palma Professional
-ammattikosmetiikkasarjaa, jonka tavoitteena on ihon luonnollinen elvyttäminen.  Tuotteet valmistetaan omassa tutkimus-laboratoriossa Italiassa käyttäen aurinkoenergiaa ja vedenkierrätysjärjestelmää.  Diego dalla Palma Professional -sarjalle on myönnetty kansainvälinen ISO 9001 -sertifiointi, joka määrittelee tuotteiden laadun ja turvalliset valmistustavat.  Laatusertifioitujen tuotteiden raaka-aineet ovat puhtaita, tutkittuja ja stabiileja, mikä takaa miellyttävän ja turvallisen käyttökokemuksen sekä hyvät tulokset ihon kotihoidolle.

 

Birgitta käy säännöllisesti maahantuojan järjestämissä koulutuksissa pysyäkseen ajan tasalla.  Hänen palveluistaan löytyy tällä hetkellä kasvohoidot, käsihoidot, lakkaukset sekä kestovärjäykset kulmiin ja ripsiin.

 

"Minulle on tärkeää asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi. Tavoitteeni on kiireetön ja rentouttava hoitokokemus juuri sinun tarpeisiisi."

  • Facebook

SARI SARANKI-JALKANEN

Osteopaattiopiskelija, koulutettu hieroja, terveydenhoitaja

Sari on koulutettu hieroja ja osteopatiaopiskelija 4. vuosikurssilla Osteopatiakoulu Atlaksessa.  Sarilla on terveydenhoitajan koulutus ja hän toimii myös työterveyshoitajana osteopaatin työn ohella.  Sari on valmistunut laillistetuksi sairaanhoitajaksi 1986, erikoissairaanhoitajaksi, terveydenhoitajaksi 1993 ja koulutetuksi hierojaksi 2017 ja hän valmistuu osteopaatiksi keväällä 2021.

 

Sari hyödyntää työssään laaja-alaista kokemustaan terveydenhoidossa ja pääsee hoitosuhteissa hyviin terveyttä edistäviin tuloksiin niin kivun lievityksessä ja poistossakin kuin kehon liikkuvuuden edistämisessä.  

 

Sari tekee muiden osteopaattisten hoitojen lisäksi myös purentahoitoja osteopaattisin tekniikoin.  Hoidosta voi hakea apua purentaelimistön kiputiloihin ja toimintahäiriöihin, kireyteen kasvoissa, äänen kireyteen tai käheyteen tai krooniseen kurkkukipuun.  Tarvittaessa yhteistyötä tehdään purentafysiologiaan erikoistuneen hammaslääkärin kanssa.

 

Sari on Valviran Sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden rekisterissä.

Sarin ajanvaraus löytyy Ajas-ajanvarauspalvelusta osoitteesta:

https://nettivaraus5.ajas.fi/ajanvaraus.php?lid=927d8b81d571

Ajaksessa myös ajanvaraus Sarin Iivisniemen vastaanotolle Kielorinteen hyvinvointipalveluihin.

Palvelut ja ajanvaraus -sivulta löytyy kuvaus Sarin palveluista, mutta sitä kautta aikaa ei toistaiseksi voi varata.

Yläkartanontie 28, 02360 Espoo, Finland

Kiropraktikko: 041 5179092
Osteopaattiopiskelija: 045 78317100
Kosmetologi: 040 7095839

  • Black Facebook Icon Soukka Wellness

©2020 by Emma Honkonen. Proudly created with Wix.com