HENKILÖKUNTA

Kiropraktikko_Emma_Honkonen_MChiro

EMMA HONKONEN

Kiropraktikko, MChiro

Emma valmistui kiropraktikoksi  vuonna 2013 tutkinnolla Master of Chiropractic Glamorganin yliopistosta Walesistä.  Emma käyttää hoidossaan manuaalista terapiaa, erityisesti manipulaatiokäsittelyä, mutta myös mobilisaatiota sekä eri pehmytkudoskäsittelyn muotoja.  Käsittely kohdistuu usein selkään tai selkärankaan, mutta myös raajojen vaivoja kuten esimerkiksi olkapää-, lonkka- tai polvikipuja voidaan hoitaa manuaalisella terapialla.  Asiakkaan yksilöllisen tarpeen mukaan Emma myös ohjeistaa tarvittaessa kotiharjoitteita ja pyrkii kannustamaan asiakkaitaan kohti kuntoutusta ja aktiivista hallintaa oman kehon toiminnasta.    

 

Emma on Valviran Sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden rekisterissä sekä Suomen Kiropraktikkoliiton jäsen. Vuodesta 2019 lähtien Emma on myös toiminut Suomen Kiropraktikkoliiton hallituksen jäsenenä. 

Lisätietoja Emmasta sekä kiropraktiikasta löytyy hänen omilta kotisivuiltaan osoitteesta:

 

www.kiropraktikkoemmahonkonen.fi 

  • Facebook
  • LinkedIn - Black Circle
DSCN5097_2.jpg

SARI SARANKI-JALKANEN

Osteopaattiopiskelija, koulutettu hieroja, terveydenhoitaja

Sari on koulutettu hieroja ja osteopatiaopiskelija 4. vuosikurssilla Osteopatiakoulu Atlaksessa.  Sarilla on terveydenhoitajan koulutus ja hän toimii myös työterveyshoitajana osteopaatin työn ohella.  Sari on valmistunut laillistetuksi sairaanhoitajaksi 1986, erikoissairaanhoitajaksi, terveydenhoitajaksi 1993 ja koulutetuksi hierojaksi 2017 ja hän valmistuu osteopaatiksi keväällä 2022.
 
Sari hyödyntää työssään laaja-alaista kokemustaan terveydenhoidossa ja pääsee hoitosuhteissa hyviin terveyttä edistäviin tuloksiin niin kivun lievityksessä ja poistossakin kuin kehon liikkuvuuden edistämisessä.  
 
Sari tekee kraniaalisen osteopatian keinoin päänsäryn ja purennan hoitoja.  Hoidosta voi hakea apua myös kireyteen kasvoissa tai äänen kireyteen tai käheyteen.  Tarvittaessa yhteistyötä tehdään purentafysiologiaan erikoistuneen hammaslääkärin kanssa.
 
Sari on Valviran Sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden rekisterissä.

Sarin ajanvaraus löytyy Ajas-ajanvarauspalvelusta osoitteesta:

https://nettivaraus5.ajas.fi/ajanvaraus.php?lid=927d8b81d571


Sari ottaa asiakkaita vastaan myös Belma Beauty Centerissä Matinkylässä.

Palvelut ja ajanvaraus -sivulta löytyy kuvaus Sarin palveluista, mutta sitä kautta aikaa ei toistaiseksi voi aikoja varata.