top of page

HENKILÖKUNTA

Kiropraktikko_Emma_Honkonen_MChiro

EMMA HONKONEN

Kiropraktikko, MChiro

Emma valmistui kiropraktikoksi  vuonna 2013 tutkinnolla Master of Chiropractic Glamorganin yliopistosta Walesistä.  Emma käyttää hoidossaan manuaalista terapiaa, erityisesti manipulaatiokäsittelyä, mutta myös mobilisaatiota sekä eri pehmytkudoskäsittelyn muotoja.  Käsittely kohdistuu usein selkään tai selkärankaan, mutta myös raajojen vaivoja kuten esimerkiksi olkapää-, lonkka- tai polvikipuja voidaan hoitaa manuaalisella terapialla.  Asiakkaan yksilöllisen tarpeen mukaan Emma myös ohjeistaa tarvittaessa kotiharjoitteita ja pyrkii kannustamaan asiakkaitaan kohti kuntoutusta ja aktiivista hallintaa oman kehon toiminnasta.    

 

Emma on Valviran Sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden rekisterissä sekä Suomen Kiropraktikkoliiton jäsen. Vuodesta 2019 vuoteen 2024 Emma on toiminut Suomen Kiropraktikkoliiton hallituksen jäsenenä, sekä 2022-2023 liiton sihteerinä / rahastonhoitajana. 

Syksyllä 2022 Emma aloitti ensihoitajan opinnot ammattikorkeakoulu Arcadassa, mikä jossain määrin rajoittaa Emman vastaanottoaikojen saatavuutta.  Alustavan suunnitelman mukaan Emma valmistuu ensihoitajaksi vuonna 2027.

Lisätietoja Emmasta sekä kiropraktiikasta löytyy hänen omilta kotisivuiltaan osoitteesta:

 

www.kiropraktikkoemmahonkonen.fi 

Emman hoitoihin voi käyttää maksuvälineenä epassin hyvinvointietua.  

  • Facebook
  • LinkedIn - Black Circle
DSCN5097_2.jpg

SARI SARANKI-JALKANEN

Osteopaatti, koulutettu hieroja, terveydenhoitaja

Sari on koulutettu hieroja ja valmistui osteopaatiksi Osteopatiakoulu Atlaksesta 2023.  Sarilla on terveydenhoitajan koulutus ja hän toimii myös työterveyshoitajana osteopaatin työn ohella.  Sari on valmistunut laillistetuksi sairaanhoitajaksi 1986, erikoissairaanhoitajaksi, terveydenhoitajaksi 1993 ja koulutetuksi hierojaksi 2017.
 
Sari hyödyntää työssään laaja-alaista kokemustaan terveydenhoidossa ja pääsee hoitosuhteissa hyviin terveyttä edistäviin tuloksiin niin kivun lievityksessä ja poistossakin kuin kehon liikkuvuuden edistämisessä.  
 
Sari tekee kraniaalisen osteopatian keinoin päänsäryn ja purennan hoitoja.  Hoidosta voi hakea apua myös kireyteen kasvoissa tai äänen kireyteen tai käheyteen.  Tarvittaessa yhteistyötä tehdään purentafysiologiaan erikoistuneen hammaslääkärin kanssa.
 
Sari on Valviran Sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden rekisterissä.

Sarin ajanvaraus löytyy Ajas-ajanvarauspalvelusta osoitteesta:

https://nettivaraus5.ajas.fi/ajanvaraus.php?lid=927d8b81d571


Sarin hoitoihin voi käyttää maksuvälineenä epassin hyvinvointietua sekä smartumin tai edenredin hierontaetua.

Palvelut ja ajanvaraus -sivulta löytyy kuvaus Sarin palveluista, mutta sitä kautta aikaa ei toistaiseksi voi varata.

bottom of page