top of page
  • Writer's pictureKiropraktikko E. Honkonen

Kiropraktikko Emma Honkonen on palannut opintovapaalta

Päivitetty: 8. lokak. 2023

Kiropraktikko Emma Honkonen on syksyllä 2022 aloittanut ensihoito-opinnot Yrkeshögskolan Arcadassa Helsingissä. Tästä johtuen vastaanottoaikoja Soukassa on ollut aiempaa vähemmän tarjolla. Ensihoito-opintoihin liittyen Emma oli työharjoittelussa Laakson Sairaalassa 17.4.-28.5.2023, josta johtuen Emman vastaanotto oli kiinni.


Emma Honkonen harjoittelussa akuuttigeriatrian osastolla
Moduuliopiskelijoita Hasger 5:lla keväällä 2023.

Harjoittelupaikkana oli Haartmanin sairaalan osasto 5 (hasger 5), joka on Haartmanin sairaalan sijainnistaan huolimatta kuitenkin osa Helsingin kaupungin Laakson sairaalaa. Hasger 5 on akuuttigeriatrinen osasto, jossa hoidetaan akuutisti sairastuneita vanhuksia. Osastolla on käytössä kuntouttava työote, jolla pyritään minimoimaan sairastumisesta tai loukkaantumisesta seuraavaa yleistilan laskua ja kuntouttamaan potilaat mahdollisimman nopeasti takaisin kotona pärjäävälle toiminnalliselle tasolle. Osastolla työskentelee yhdessä lääkäreitä, sairaanhoitajia, lähihoitajia, fysioterapeutteja sekä farmaseutti ja sosiaaliohjaaja, laitoshuoltajia ja muuta osaston toimintaa tukevaa henkilökuntaa unohtamatta.


Harjoittelujakso oli erittäin antoisa ja koko osaston henkilökunta teki kuuden oppilaan moduuliharjoitteluryhmän erittäin tervetulleeksi sekä tuki oppimista kaikin tavoin. Emma kiittää kaikkia moduuliopiskelijakollegoita sekä mahtavia moduuliohjaajia hyvin sujuneesta harjoittelusta!


Emma on kesäkuussa palannut vastaanotolle, mutta on heinäkuussa osittain lomalla. Emma ottaa vastaan Soukka Wellnessissä ke-pe 12.-14.7. ja ke-to 26.-27.7. Aikoja voi jälleen varata nettiajanvarauksen kautta tai puhelimitse numerosta 041-5179092 (soittamalla, tekstiviestillä tai WhatsAppilla).


Oikein hyvää kesää ja pidetään huolta itsestämme ja toisistamme!Och samma på svenska (lite kortare)!


Kiropraktor Emma Honkonen har börjat studera förstavård i Yrkeshögskolan Arcada i Helsingfors i höst 2022. Därför har det funnits mindre mottagningstider för henne än tidigare. Från 17.4.2023 till 28.5.2023 var Emma på pratik i Dals Sjukhus, och därför var hennes mottagning stängt. Emma är tillbaka från början av Juni, och hela sommaren, när studierna är på sommarlov, fortsätter mottagning. Emma tränar hennes svenska kunskap och hoppas att bli duktig att arbeta på svenska i framtiden.


Emma tackar alla modulstudentkolleger och fantastiska modulhandlädarna för en bra praktik!


Trevlig sommare!

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page