top of page
  • Writer's pictureKiropraktikko E. Honkonen

Hyvinvointiedut vanhenevat vuoden vaihteessa!
epassi etusi vanhenevat 31 joulukuuta

Tänä viikonloppuna on käsillä viimeiset hetket käyttää 2023 vuoden hyvinvointiedut pois ennen kuin ne vanhentuvat vuoden vaihteessa.


Vielä ehdit kuitenkin ostaa hoitokäyntejä kiropraktikolle tai osteopaatille. Maksat vain käynnin epassi-sovelluksessasi haluamallesi palveluntarjoajalle. Annamme nyt etukäteen maksetuille hoitokäynneille käyttöaikaa vuoden 2024 loppuun asti. Suoritetusta maksusta on hyvä myös lähettää viestiä (sähköposti, tekstiviesti tai WhatsApp-viesti) valitsemallesi palveluntarjoajalle, mutta ilmoitus maksusta tulee kyllä epassin kauttakin kyseiselle henkilölle.


Kiropraktikko Emma Honkosen löydät epassin sovelluksesta nimellä "Soukka Wellness - Emma" ja Osteopaatti Sari Saranki-Jalkasen nimellä "Soukka Wellness - Sari". Kiropraktikko Atte Rannalla ei epassissa ole vielä Soukka Wellnessille omaa maksuvaihtoehtoa, mutta hänelle voi maksaa epassilla jomman kumman hänen toisen toimipisteensä kautta tai Emman maksuvaihtoehdon kautta. Jos toimit näin, laita siitä tietoa Emmalle tai Attelle.


Sarin hoitoihin voi käyttää myös Smartumin hierontaetua, mutta kiropraktiikkaan se ei käy.


Hoitojen hinnat ovat:

Kiropraktiikka 75 € (sekä ensikäynti 45 min, että jatkokäynti 30 min)

Osteopatia 70 € (n. 60 min)

Osteopatia: purentaa tasapainottava hoito 75 € (n. 60 min)


Voit ostaa niin monta hoitokäyntiä, kuin sinulla on hyvinvointietusaldoa jäljellä, ja jos saldossa ei ole tasarahaa jäljellä, voit maksaa ylimenevän osan hoitokäynnin yhteydessä kortilla, käteisellä tai MobilePayllä.


Hyvinvoivaa uutta vuotta kaikille!

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page