top of page
  • Writer's pictureKiropraktikko E. Honkonen

Soukka Wellness on suljettuna poikkeustilan ajan

Päivitetty: 12. huhtik. 2020

Soukka Wellness on suljettuna poikkeustilan ajan, näillä näkymin keskiviikkoon 13.5.2020 asti. Noudatamme Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) ohjeita lähikontaktin välttämisestä ja ei välttämättömien tapaamisten rajoittamisesta.


Mikäli kärsit akuutista kiputilasta, voit saada kiropraktikolta puhelinkonsultaatiolla kotihoito-ohjeita pärjätäksesi kotona poikkeustilan ajan. Tarvittaessa sopimuksella voi saada myös vastaanottoajan, mutta vain mikäli et kuulu COVID-19-viruksen riskiryhmään. Puhelinkonsultaatioita ja vastaanottoaikoja voi varata kiropraktikolta soittamalla numeroon 041-5179092.


Riskiryhmään kuuluviksi luokitellaan THL:n mukaan tällä hetkellä:

- kaikki yli 70-vuotiaat henkilöt

- henkilöt, joilla on:

- vaikea-asteinen sydänsairaus

- huonossa hoitotasapainossa oleva keuhkosairaus

- diabetes, johon liittyy elinvaurioita

- krooninen maksan tai munuaisen vajaatoiminta

- vastustuskykyä heikentävä tauti, esim. leukemia tai lymfooma

- tauti, johon saat vastustuskykyä heikentävää hoitoa (esim. elinsiirto, solunsalpaajat)

- sairaalloisesti ylipainoiset (Body Mass Index (BMI) yli 40) henkilöt

- päivittäin tupakoivat henkilöt.


Ylipäätään riskiryhmään kuuluviksi luokitellaan kaikki joilla on mikä tahansa sairaus tai elintavallinen tekijä, joka merkittävästi huonontaa keuhkojen tai sydämen toimintaa tai elimistön vastustuskykyä. Mikäli et kuulu riskiryhmään voit saada sopimuksella vastaanottoajan, mutta vastaanotolle saavuttaessakin pyydämme asiakkaita noudattamaan THL:n antamia ohjeita COVID-19-viruksen leviämisen minimoimiseksi, joita mekin sitoudumme noudattamaan. Siispä:

- pese kädet ennen ja jälkeen tapaamisen saippualla ja vedellä - vältä kättelyä

- vältä koskettamasta kasvojasi

- mikäli kärsit lievistäkään ylähengitystieoireista, jää kotiin, kunnes oireesi ovat ohi - mikäli olet matkustanut ulkomailla jää kotiin 14 vrk karanteeniin. Hyvää vointia kaikille ja jaksamista poikkeusolosuhteissa! Pidetään huolta toisistamme, vaikkakin sopivan välimatkan päästä!


Edit. 17.3.2020: Teksti kirjoitettu uudelleen hallituksen poikkeustilan julistamisen seurauksena. Sulku pidennetty yhdestä viikosta poikkeustilan mittaiseksi, lisätty tiedot riskiryhmistä sekä lisätty ilmoitus mahdollisista puhelinkonsultaatioista.


Edit. 12.4.2020: Sulku pidennetty 13.5.2020 asti.


24 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page