top of page
  • Writer's pictureKiropraktikko E. Honkonen

Osteopaattiopiskelija Sari Saranki-Jalkanen ottaa vastaan Soukka Wellnessissä

Päivitetty: 1. maalisk. 2021

Osteopaattiopiskelija Sari Saranki-Jalkanen on aloittanut vastaanoton Soukka Wellnessissä marraskuussa 2020. Alustavasti Sarin vastaanotto on perjantaisin sekä lauantaiaamuisin, mutta tähän saattaa tulla muutoksia uuden vuoden puolella.

Osteopaattiopiskelija Sari Saranki-Jalkanen | Soukka Wellness

Sari on koulutettu hieroja ja osteopatiaopiskelija 4. vuosikurssilla Osteopatiakoulu Atlaksessa. Hän valmistuu keväällä 2021. Sarilla on terveydenhoitajan koulutus ja hän toimii myös työterveyshoitajana osteopaatin työn ohella.


Sari hyödyntää työssään laaja-alaista kokemustaan terveydenhoidossa ja pääsee hoitosuhteissa hyviin terveyttä edistäviin tuloksiin niin kivun lievityksessä ja poistossakin kuin kehon liikkuvuuden edistämisessä.


Sari tekee muiden osteopaattisten hoitojen lisäksi myös purentahoitoja osteopaattisin tekniikoin. Hoidosta voi hakea apua purentaelimistön kiputiloihin ja toimintahäiriöihin, kireyteen kasvoissa, äänen kireyteen tai käheyteen tai krooniseen kurkkukipuun. Tarvittaessa yhteistyötä tehdään purentafysiologiaan erikoistuneen hammaslääkärin kanssa.


Sari on Valviran Sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden rekisterissä.


Sarin ajanvaraus löytyy Ajas-ajanvarauspalvelusta osoitteesta:


Palvelut ja ajanvaraus -sivulta löytyy kuvaus Sarin palveluista sekä hoidon kesto ja hinta, mutta sitä kautta aikaa ei toistaiseksi voi varata.


Sarille voi myös ostaa lahjakortteja tänä jouluna. Lahjakorttitiedustelut suoraan Sarille numeroon: 045-78317100 .


Tervetuloa hoitoon!


405 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Opmerkingen


bottom of page