• Kiropraktikko E. Honkonen

Osteopaattiopiskelija Sari Saranki-Jalkanen ottaa vastaan Soukka Wellnessissä

Päivitetty: neljä päivää sitten

Osteopaattiopiskelija Sari Saranki-Jalkanen on aloittanut vastaanoton Soukka Wellnessissä marraskuussa 2020. Alustavasti Sarin vastaanotto on perjantaisin sekä lauantaiaamuisin, mutta tähän saattaa tulla muutoksia uuden vuoden puolella.


Sari on koulutettu hieroja ja osteopatiaopiskelija 4. vuosikurssilla Osteopatiakoulu Atlaksessa. Hän valmistuu keväällä 2021. Sarilla on terveydenhoitajan koulutus ja hän toimii myös työterveyshoitajana osteopaatin työn ohella.


Sari hyödyntää työssään laaja-alaista kokemustaan terveydenhoidossa ja pääsee hoitosuhteissa hyviin terveyttä edistäviin tuloksiin niin kivun lievityksessä ja poistossakin kuin kehon liikkuvuuden edistämisessä.


Sari tekee muiden osteopaattisten hoitojen lisäksi myös purentahoitoja osteopaattisin tekniikoin. Hoidosta voi hakea apua purentaelimistön kiputiloihin ja toimintahäiriöihin, kireyteen kasvoissa, äänen kireyteen tai käheyteen tai krooniseen kurkkukipuun. Tarvittaessa yhteistyötä tehdään purentafysiologiaan erikoistuneen hammaslääkärin kanssa.


Sari on Valviran Sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden rekisterissä.


Sarin ajanvaraus löytyy Ajas-ajanvarauspalvelusta osoitteesta:

https://nettivaraus5.ajas.fi/ajanvaraus.php?lid=927d8b81d571


Palvelut ja ajanvaraus -sivulta löytyy kuvaus Sarin palveluista sekä hoidon kesto ja hinta, mutta sitä kautta aikaa ei toistaiseksi voi varata.


Sarille voi myös ostaa lahjakortteja tänä jouluna. Lahjakorttitiedustelut suoraan Sarille numeroon: 045-78317100 .


Tervetuloa hoitoon!


Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Joulunajan aukioloajat

Joululomien aikana Soukka Wellness on sopimuksen mukaan avoinna. Vastaanotto kiropraktikolla, osteopaattiopiskelijalla sekä kosmetologilla.

Yläkartanontie 28, 02360 Espoo, Finland

Kiropraktikko: 041 5179092
Osteopaattiopiskelija: 045 78317100
Kosmetologi: 040 7095839

  • Black Facebook Icon Soukka Wellness

©2020 by Emma Honkonen. Proudly created with Wix.com