top of page
  • Writer's pictureKiropraktikko E. Honkonen

Meillä käy maksuvälineenä myös ePassi!

Päivitetty: 24. helmik. 2022

ePassin hyvinvointiedun käyttäjänä voit nyt maksaa sillä kiropraktikko Emma Honkosen kiropraktiikkapalveluita sekä osteopaattiopiskelija Sari Saranki-Jalkasen osteopatiapalveluita, jos työnantajasi on hyväksynyt käytön fysioterapiaan. Hyvinvointipassissa kiropraktiikka ja osteopatia rinnastetaan fysioterapiaan. Palvelun käyttöön ei enää tarvita lääkärin lähetettä, mutta hyvinvointiedun käyttö palveluun riippuu työnantajan päätöksestä. Mikäli työnantajasi on käytön hyväksynyt, tieto tästä näkyy omassa ePassi-sovelluksessasi. Hierontaan hyvinvointipassi on ja oli jo ennen muutosta käytettävissä ilman erillistä työnantajan hyväksyntää.


Oheisesta linkistä ePassin blogi-sivulta "Mihin käyttää hyvinvointietua?" löytyy lisätietoa siitä, mihin hyvinvointietua voi käyttää:


https://www.epassi.fi/fi/blogi/mihin-k%C3%A4ytt%C3%A4%C3%A4-hyvinvointietua"Fysioterapia, osteopatia, ym.


Päivitys: Vuonna 2021 fysioterapiapalveluiden maksamiseen hyvinvointiedulla ei tarvita enää työterveyden lähetettä!


Fysioterapian ja fysikaalisen hoidon lisäksi voidaan sallia myös manipulaatiohoidot kuten osteopatia, naprapatia tai kiropraktiikka."

Tervetuloa ylläpitämään työhyvinvointia! Varaukset nettiajanvarauksella tai kiropraktikolle numerosta 041-5179092 ja osteopaattiopiskelijalle numerosta 045 78317100.


Edit. 24.2.2022: Lisätty Sarin tiedot Sarin liityttyä myös ePasiin palveluntarjoajaksi.


187 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page