top of page
  • Writer's pictureKiropraktikko E. Honkonen

Avajaisarpajaiset!!

Päivitetty: 12. huhtik. 2020

Pidämme avajaisarpajaiset! Arvontaan voi osallistua Facebookissa tai tulemalla paikan päälle Soukka Wellnessiin.


Palkintona arpajaisissa arvomme:


1 x Lahjakortti Kiropraktikko Emma Honkoselle (arvo 70 €)

1 x 70 € arvoinen lahjakortti Kosmetologi Birgitta Ruuhijärvelle kosmetologisiin hoitoihin (ei voi käyttää tuotteiden ostamiseen)


Tervetuloa osallistumaan arpajaisiin, sekä tervetuloa avajaisiimme 8.2. klo 11-14.


Alla Arvonnan tarkat säännöt.---


Arvonnan säännöt:


1. Järjestäjä


Arvonnan järjestää Kiropraktikko Emma Honkonen ja Birgitta Ruuhijärvi T:mi Soukka Wellnessin tiloissa Yläkartanontie 28, 02360 Espoo. Tämä kampanja eikä mikään sen osista ole Facebookin järjestämä, sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima. Kampanjan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat kuitenkin noudattamaan Facebookin käyttöehtoja ja sääntöjä.2. Osallistuminen


Arvontaan voi osallistua maanantaista 3.2. klo 12:00 lauantaihin 8.2. klo 14:00 kommentoimalla Soukka Wellness -fabebook-sivun arvonnasta kertovaa facebook-julkaisua tai Soukka Wellnessin tiloissa osoitteessa Yläkartanontie 28, 02360 Espoo, aukioloaikojen puitteissa.


Linkki arvontaan: [tulossa ma 3.2.]


Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, 15 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt, lukuun ottamatta järjestäjiä. Arvontaan voi osallistua vain kerran. Järjestäjät eivät vastaa tietoteknisistä tai muista vastaavista syistä johtuvasta osallistumisesteestä tai virheestä osallistumisessa.3. Palkinnot ja niistä ilmoittaminen


Kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan:


- 1 x Lahjakortti kiropraktikko Emma Honkoselle (Arvo 70 €)

- 1 x 70 € arvoinen lahjakortti kosmetologi Birgitta Ruuhijärvelle kosmetologisiin hoitoihin (ei voi käyttää tuotteiden ostamiseen)


Arvontaan osallistuvat voivat ilmoittaa osallistuvansa vain toisen tai molempien lahjakorttien arvontaan.


Arvonta suoritetaan Soukka Wellnessin tiloissa osoitteessa Yläkartanontie 28, 02360 Espoo lauantaina 8.2. klo 14. Voittajat julkistetaan saman päivän aikana Soukka Wellnessin facebook-sivulla julkisella facebook-julkaisulla. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti, mikäli tämä on mahdollista. Mikäli voittaja on osallistunut arvontaan facebookissa, hänelle ilmoitetaan facebook-viestillä. Mikäli viestitoiminto ei ole käytettävissä ilmoitus tapahtuu vain julkisella facebook-ilmoituksella Soukka Wellnessin facebook-sivulla. Mikäli voittaja on osallistunut arvontaan Soukka Wellnessin tiloissa, hänelle ilmoitetaan ensisijaisesti sähköpostilla ja toissijaisesti tekstiviestillä.


Arvontaan osallistuminen on vastikkeetonta eikä edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi.


Mikäli voittaja ei vastaa yhteydenottoon 7 päivän kuluessa, voitto mitätöityy ja järjestäjällä on oikeus arpoa/valita uusi voittaja.


Palkinnot luovutetaan voittajille joko Soukka Wellnessin tiloissa tai postitse. Järjestäjät maksavat postimaksut. Mikäli voittoilmoitusta tai palkintoa ei muusta kuin järjestäjistä johtuvasta syystä voida toimittaa voittajille, järjestäjillä ei ole velvollisuutta toimittaa palkintoa tai sitä vastaavaa korvausta voittajille.


Järjestäjällä on oikeus julkaista voittajien nimet Soukka Wellness facebook-sivulla.4. Oikeudet


Oikeudet kilpailuun liittyvään materiaaliin ja siihen liittyviin immateriaalioikeuksiin kuuluvat järjestäjille.5. Järjestäjän vastuu


Järjestäjä vastaa kampanjaan liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta.


Järjestäjä ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu osallistumisesta arvontaan, palkinnon lunastamisesta tai palkinnon käyttämisestä.


Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kampanjaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.6. Henkilötietojen käsittely ja julkaisuoikeus


Järjestäjät käsittelevät osallistujien henkilötietoja kampanjan toteuttamiseksi ja palkinnon luovuttamiseksi. Henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä käytetä suoramarkkinointiin. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä löytyy rekisteriselosteesta, jonka saa järjestäjiltä pyydettäessä. Osallistumalla arvontaan osallistuja myöntää järjestäjille oikeuden käyttää palkinnon voittaneiden nimiä kilpailuun liittyvässä tiedotuksessa Facebookissa ilman erillistä suostumusta tai eri korvausta.7. Sääntöjen muuttaminen


Järjestäjä pidättää oikeudet näiden sääntöjen muuttamiseen.8. Muut ehdot


Jos kampanjaan osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on Järjestäjällä oikeus hylätä osallistuminen.


Järjestäjät ilmoittavat Soukka Wellnessin facebook-sivulla sekä tällä sivulla www.soukkawellness.fi , mikäli arvontaan, sen palkintoihin, ajankohtaan saatavuuteen tai muihin seikkoihin, jotka vaikuttavat arvonnan toteutukseen, joudutaan tekemään muutoksia. Järjestäjät pidättävät itsellään oikeuden tehdä kampanjaan ja sääntöihin sellaisia muutoksia, jotka eivät vaikuta olennaisesti osallistujaan.

54 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page